נגע בנחיר באף.........

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/02/2024 | 22:01 | מאת: עופר

שלום רב, בן 27 בריא בדרך כלל בשנה האחרונה כמעט כל חודשיים שלוש מופיע לי פצע באף אני הולך לרופא עור נאמר לי שזה אימפטיגו אני מקבל מופירוסין או פוסידין ולאחר כשבוע חולף וחוזר שוב לאחר חודשיים שלוש האם יש בדיקות מעבדה שניתן לעשות על מנת להבין האם זה באמת אימפטיגו והאם יש דרך טיפול נוספת חוץ מהמשחות במידה וזה אימפטיגו ?

אימפטיגו מאובחן קלינית. אתה מוזמן למרפאתי לבדיקת התאמה ללא עלות לטיפול פוטודינמי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור