רואקוטן טיסה לתאילנד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/02/2024 | 11:32 | מאת: יוסי

היי כרגע אני מטופל ברואקוטן כחודשיים ובת הזוג שלי הזמינה לנו כרטיסי טיסה לתאילנד לעשרה ימים בעוד 40 יום. אשמח לדעת מה האופציות האפשריות להתמודד עם הבעיה. כמה זמן מראש עליי להפסיק את הטיפול על מנת לא להסתכן בכוויות מהשמש? האם ניתן להמשיך את הטיפול מהמקום בו נעצר או שיש צורך להתחיל מחדש? האם יעילות הטיפול יכולה לרדת לאחר ההפסקה?

אם אתה לא רוצה נזקים מהשמש הקשוחה של תאילנד, צריך להפסיק רואקוטן מיד! ועדיין תהיה בסיכון בגלל שחלק מהחומר לא יספיק להתפנות מהגוף. תצטרך גם להשתמש בקרם הגנה, בכובע רחב שוליים, חולצות ומכנסיים ארוכים, וכל כסוי שיפחית את החשיפה לשמש.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור