פריחה מתמשכת עם כאב

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/02/2024 | 11:40 | מאת: לירי 32 משקל 74 גובה 1.60

שלום ד"ר נכבד כבר 3 שבועות סובלת מכאבים במותן ימין תחתונה ופריחה מקומית באזור הכואב . הפריחה לא מוסברת עם עקצוצים וכאבים שלא חולפים ומשתנים , יש רופאים שסבורים שיש קשר בין הכאב לפריחה ויש השוללים , אמרו הרפס סוטר אלרגיה ואקזמה כל רופא אומר אחרת . הכאב באמת ממחיש הרפס אך הפצעים מפוזרים יתר על מידה וללא שלפוחיות . מחפשים ממה אך ללא כל ממצאים הנה כמה בדיקות , רובם בוצעו בשנית APTT-sec - sec 37.2 APTT-R - ratito 1.24 LAC RVVT CONFIRM - sec 32.5 PROTEIN C ACTIVITY - 152 % LAC SCT RATIO - norm.ratio - 1.62 PROT-S ANTIGEN FREE - 95% LAC SCT CONFIRM - 36.0 RBC - 3.99 M/ul MCH - 31.9 pg HYPO % - 3.6 Ph blood - 7.34 Pco2 - 53.0 mmHG Hco3 - 28.6 mmo/l P02 - 39 mmo/l O2 saturation % - 56.7 Ast got - 54 U/L Alt gpt 58 U/L Ldh - 268 U/L ANTI MYELOPEROXIDA POSITIVE 8 ESR 32 כבד שומני ממצאים נוספים גרנולומות מסוידות בטחול בבדיקת ct האם ניתן להצביע על מחלת עור?

על כל הבדיקות עיברי בבקשה עם רופא משפחה. לגבי התיאור של הפריחה הכואבת במותן נשמע כמו הרפס זוסטר וזה מה שחשבו לדברייך חלק מהרופאים. תבקשי ממי שאיבחן אותך כהרפס (שלבקת חוגרת) לתת לך טיפול פומי עם זובירקס או ולטרקס. זה יזרז את הריפוי ויקל על הכאבים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור