ראוקוטן בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/02/2024 | 00:17 | מאת: שירה

שלום דר, הרופא שלי רשם לי ראוקוטן במינון 30 מ״ג ליטול כל יום. לשוב שהאקנה שלי לא קשה מידי ולכן חשבתי לקחת אותו רק 3-4 פעמים בשבוע בתור התחלה. האם זה בסדר? בנוסף,רציתי לשאול האם ניתן למרוח קרמים/ סרומים/ חומות על הפנים בעת נטילת הראוקוטן? אם כן אילו קבוצות ויטמינים/ פפטידים מותר? מה אסור? ושאלה אחרונה, האם ניתן ליטול תוספי תזונה כגון ויטמין E? והאם יש תוספי תזונה שיכולים להקל על תופעות הלוואי שעתידות להגיע? תודה רבה!

שאלי את הרופא שרשם לך, אם אפשר להתחיל במינון נמוך. לא מקובל שרופאה תתערב בטיפול של רופא אחר. בזמן רואקוטן מותר לשים קרמים מזינים על הפנים, ולשפר את התזונה, אבל לא לשים חומרים פעילים או מקלפים על הפנים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור