לייזר לפטריות וכאב בציפורן כף רגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/01/2024 | 20:30 | מאת: א.א

שלום. מה דעתך על לייזר לפטרת בציפורני כף רגל? יש לי מזה שנים פטרת בכף רגל שמאל, לאחרונה כואבת לי הציפורן אם נוגעים בה. מה ניתן לעשות ?

לפטרת בציפורני כף רגל, מומלץ לגשת לרופא עור בקופת חולים, ולקבל כדורים או תכשירים מתאימים, שידועים והוכחו. אין לי נסיון עם לייזר לציפורניים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור