שימוש ברקוטאן..........

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/01/2024 | 10:44 | מאת: מלאל

אני בת 23 , הופיעה לי אקנה רק באזור הפה השתמשתי ברוקטאן 6 חודישם, חודשים מינון 20 מ״ג, ו4 חודשים 40מ״ג, עכשיו נשאר לי את הסימנים של הפצעים איך אפשר לטפל בזה? ואיך אפשר לשמור על פנים אחרי הרוקטאן?

מלאל יקרה דיברנו בטלפון שצריך לסיים רואקוטן ואז לחכות 3 חודשים והסימנים לרוב יעברו בעצמם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור