שאלות בנושא נגעי עור b.c.c

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/01/2024 | 11:32 | מאת: אילנה

שלום רב לאחרונה קראתי כתבה של דר. איל עטיאס שיש לו משחה טבעית משמן זית וגז רדון שמרפאה נגעיי עור. האם שמעת על זה ומה דעתך? שאלה נוספת מה שיטת פוטודינמית?

לא מכירה בכלל את השיטה של ד"ר עטיאס. כן מטפלת שנים רבות באלפי מטופלים עם גידולי עור BCC בטיפול פוטודינמי, שיעיל לרפא אותם בלי ניתוח ובלי צלקת. מוזמנת לבדיקה וייעוץ ללא תשלום במרפאתי, ותקבלי את כל הפרטים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור