אקנה ראוקוטן,שאלות לידע

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/01/2024 | 16:56 | מאת: דניאל דנון

היי,אני בת 17 ולקחתי ראקוטן למשך שמונה חודשיים במימונם 20 וחודש אחד 40,הפסקתי את השימוש לפני כארבעה חודשים וגודל לי באזור האף פצעים קטנים והאף שומני ממש. שתי שאלות זה בסדר לעשות עוד סבב של ראוקוטן? ואיזה סבון פנים לעור שומני היית ממליץ

רואקוטן זו תרופה שלא מיעצים עליה במחשב, ואת חייבת בדיקת רופא לפני סבב נוסף. קימים הרבה סבונים לאקנה, ובכל בית מרקחת יכולים להראות לך את מרכולתם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור