נקודות שחורות קטנות בקצה העליון של הזרת /כתמים צהובים על האצבעות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/12/2023 | 18:55 | מאת: נריה

יש לי כבר מספר חודשים כתמים צהובים על האצבעות ביד שמאל מעט זולג לציפורנים הלכתי לרופא עור והוא אמר לי מזריקת מבט שאין מה לעשות עם זה אשמח לשמוע בכל זאת האם יש מה לעשות עם זה ולגבי הנקודות השחורות אשמח גם למענה תודה רבה וערב טוב

ערב טוב נריה לא יכולה לענות על הכתמים דרך המחשב. צריך בדיקה רפואית. אם יש לך ביטוח משלים אולי מגיע לך חוות דעת שניה על חשבונם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור