התייעצות לטיפול באקנה בגב

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/12/2023 | 21:25 | מאת: ג.

שלום, אני שנים בסבל ומרגישה חוסר אונים. לפני 4 שנים הופיעו לי פצעים בגב. הלכתי לרופאת עור שנתנה לי אבחנה ואמרה שזה יעבור. האבחנה שלה לא נשמעה לי סבירה והלכתי לרופאת עור אחרת שנתנה אבחנה אחרת ואמרה שזה אקנה. קיבלתי אקנתרים וזה הגיב לי לא טוב והחלפתי לזינדקלין. זה לא עזר ונאמר לי שאין מה לעשות אז פשוט ניסיתי לחיות עם זה, אבל זה רק החמיר. פניתי שוב והתשובה שקיבלתי מהרופאה זה שוב שאין מה לעשות. פניתי בנוסף גם בגלל פטרת בציפורן שמדי פעם מתפתחת לדלקת וגם אז אני מקבלת "אין מה לעשות". אני כבר כמה ימים לא יכולה לישון בגלל הפצעים בגב. לפני שבועיים גם פצעתי את עצמי. בימים האחרונים כבר נשברתי נפשית והבנתי שאני צריכה לפנות באופן פרטני. אשמח להתייעץ איתך: 1. עדיף ללכת עם הפנייה למרפאות חוץ עור בבי"ח או לקבוע תור לרופא עור פרטי? (אני נוטה לפרטי כי מניחה שאצליח להשיג תור קרוב יותר, השאלה מה יעיל יותר? כדי למצוא רופא פרטי מתאים- איזו תת התמחות אני צריכה לחפש?) 2. אילו טיפולים קיימים לאקנה בגב? (שבנתיים התפשט בגוף) יש טיפול שהוא יותר מומלץ ויעיל, או עם פחות תופעות לוואי? תודה רבה !

אני מבצעת טיפולים פוטודינמיים לאקנה, וזו לדעתי השיטה הכי טובה. טיפול יחיד מרפא לרוב למספר שנים. הטיפול ניתן רק באופן פרטי. את מוזמנת למרפאתי לייעוץ ללא תשלום.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור