הפסקת והמשך טיפול במשחת אגיסטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/12/2023 | 19:27 | מאת: דן

שלום, לפני כשבועיים הפסקתי מריחה של משחת אגיסטן אלוורה על ראש הפין (בגלל בלניטיס) לאחר מריחה פעמיים ביום במשך 10 ימים, המשחה שיפרה את המצב והיה נראה לי שאפשר להפסיק, כנראה שהפסקתי מוקדם מדי, ומרקם העור נראה כעת לא חלק/בריא, האם מותר לחזור למרוח את המשחה לסבב נוסף או שצריך להמתין למרווח זמן גדול יותר לפני כן? תודה רבה

המשחה שקיבלת כנראה לא מספיק טובה למקרה האישי שלך, כי מרחת 10 ימים, ולדבריך אחרי שבועיים הבלניטיס חזר. לך בהקדם, לרופא עור או לאורולוג, לבקש תרופה שתרפא אותך לגמרי. תנסה להיכנס בתורים הדחופים, כי הזמן שעובר ללא טיפול מחמיר את המצב.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור