משך הטיפול בראוקטן גיל 16

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/11/2023 | 20:19 | מאת: אלון

שלום רב, הבן שלי בן 16, 65 קג וגובה 1.75, קיבל טיפול 9.75 חד'. לאחר 8 חד' הפנים חלקות ותופעת הלווואי של היובש ממש מציקה לו. האם ניתן להפסיק את הטיפול בשלב זה או הכרחי להמשיך למשך הטיפול שהרופאה חישבה לו? תודה מראש

מצטערת אבל זו אחריות הרופאה שמטפלת בו, ולכן צריך לשאול אותה. בהצלחה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור