האם אםשר לקבל זיהום.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/11/2023 | 18:54 | מאת: דודו

שלום דר אני חולה מסתם( דליפה קשה במסתם ) רציתי לשאול אם אםשר לחטוף זיהום או חיידק דרך העור..ומכוון שאני חולה מסתמי המסתם מקום רגיש לחיידקים..אני חושש מדלקת בשריר הלב..האם יכול להגיע דרך העור?? תודה

כאשר יש בעיה במסתם, צריך להגן מזיהום בעת טיפול שיניים או זיהום בגוף אפילו בעור, ובמקרים אלו יש לקחת טיפול אנטיביוטי. איזו אנטיביוטיקה לקחת, ומתי, עליך לשאול את הקרדיולוג- רופא הלב שלך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור