ראקוטן שהפסקתי על דעת עצמי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/11/2023 | 23:13 | מאת: חצ'קונים

שלום דוקטור, לפני 10 חודשים בערך התחלתי רקוטן והייתי על מינון של 20 מג 6 חודשים במקום להעלות אותו ל40 מג אחרי תקופה קצרה יותר, ואז 4 חודשים פחות או יותר הייתי על 40 מג, ולמרות שרופא עור לא אמר לי שאני צריכה להפסיק אלה אמר שיש לי לפחות עוד חודש לקחת אני הפסקתי כי נמאס לי...עכשיו אני כבר חודש בלי הכדור והתחלתי לפחד אולי בגלל שלא הפסקתי בהוראת רופא יחזרו לי הפצעים, והשאלה שלי זה האם אפשר לקחת שוב אחרי חודש וזה הפקטיבי כהמשך הטיפול או שלא?

לדעתי לא כדאי לחזור עכשיו לרואקוטן, אלא לחכות ולראות מה יקרה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור