אפודיקס דרם להתרחבות משמעותית של דלקת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/11/2023 | 19:38 | מאת: יאיר59

קיבלתי אפודיקס לכתם קטן בן 4 ממ בלחי, שגרם תוך שבועיים לאיזור דלקתי רחב של 25 ממ מה מומלץ? אני נוטל אספירין

מה שאתה מתאר זו תופעה שאפודקס יכול לגרום. כדאי לחזור לרופא שמטפל בך שיחליט מה לעשות בהמשך. אני מטפלת בכתמים טרום סרטניים או סרטניים בשיטה הפוטודינמית, שלדעתי היא טובה יותר, אבל אינה כלולה בסל של קופות החולים. הייעוץ ללא תשלום ואתה מוזמן.

09/01/2024 | 20:34 | מאת: מתייעצת

אשמח לקבל הסבר על טיפול בשיטה פוטודינמית, איך הוא שונה מהשיטה המקובלת?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור