המלצה לטיפול לקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/10/2023 | 18:10 | מאת: שני

אני מעוניינת לדעת מה עושים לקרקפת כל התכשירי לחות שיש היום ? (קמדיס/סבוקלם) והאם לא לחפוף כמה ימים מזיק לשיער ?

לא מבינה את השאלה, ולמה בכלל את צריכה תכשירי לחות לקרקפת? לרוב רצוי לחפוף פעמיים בשבוע, עם סבון שמתאים לך, שגורם לתחושה נעימה בקרקפת, ואז לא צריך תכשירי לחות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור