ציפורן מפוצלת בבוהן אחרי טיפול בציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/10/2023 | 14:58 | מאת: אורן

שלום רב לפני כשנתיים ביצעתי הליך כירורגי להסרת ציפורן חודרנית בבוהן כף הרגל . חלק הציפורן שהוסר צמח שוב אבל מפוצל. הדבר מפריע לי היות וכך פעם שאני גורב גרב או לובש מכנס חלק הציפורן שצמח נתפס בגרב . רופא עור אמר לי שאם אסיר אותה שוב היא תצמח לי מפוצלת שוב ואולי אף תתעוות האם זה הגיוני ? האם יש דרך למנוע זאת ?תודה

פורום זה אינו עוסק בציפורניים. מומלץ לפנות לכירופוד בקופת חולים או בפרטי, כי הם אלו שמטפלים בפועל הרבה ומנוסים בציפורניים, ויוכלו לתת לך את הידע והניסיון הנרחב.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור