שאלה לגבי שומות ונקודות חן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/10/2023 | 19:16 | מאת: מירן

היי יש לי צבע עוד מאוד בהיר , צבע עוד שבקלות נשרף בשמש , אני עושה מיטות שיזוף בנוסף לכך יש לי בכתפיים הרבה שומות כמו נמשים וגם הרבה נקודות חן יש לי גם בגב למשל נקודת חן לא כל כך גדולה אבל גם לא קטנה שהיא לא סימטרית אבל היא מאז שאני הייתי ילדה קטנה ואני בת 20 האם אוכל לקבל המלצה איך לנהוג ומה לעשות ?

יקרה עם כל אהבתך לעור שזוף, בהיותך בהירת עור אסור לך לעשות מיטת שיזוף, כי גם היא יכולה לסרטן את העור. את צריכה אפילו בים להיות בצל, תחת שמשיה, כובע רחב, משקפי שמש שרוולים ארוכים, ואם את חיבת להחשף לשמש, רק עם קרם הגנה בכל הגוף, האוזניים, רגליים וכו'. עלייך לפנות בהקדם לרופא/ת שיבדקו את הנקודה שמדאיגה אותך, ובהמשך כל שנה לעשות מעקב נגעים אצל רופא/ת עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור