נגעים בגב כף יד ימין

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/10/2023 | 18:47 | מאת: אמיר

דר' סמדר שרייבר שלום רב, יש לי נגעים בגודל של מדבקה עגולה בגב כף יד ימין. הנגעים בסביבות חודש ימים. רופא משפחה אמר שזו יבלת אבל אמר להתייעץ עם רופא עור. קיבלתי משחה לורומל. יש לי מספר שאלות ברשותך (היות ועדיין אני מחכה בתור לרופא עור). 1.האם התכשיר שנקרא בליבלת עדיף על פני ורומל? פשוט יש לי עור דק ואני מפחד שהתמיסה ורומל תכרוך לי את העור. 2. קראתי לגבי משחה שנקראת סלאטאק ג'ל האם המשחה עדיפה לטיפול במקרה של עור דק? 3. האם קיום יחסי מין לא מוגנים יכול לגרום לתופעה של היבלות? האם יש קשר לוירוס הפפילומה? מצורף קישור לתמונה של היבלת/יבלות ברשותך. https://i.postimg.cc/jqGzWfM1/20231003-182353.jpg תודה מראש

כל המשחות שציינת דומות, ואתה יכול לנסות כל אחת מהן. זני הוירוס בידיים ובאברי המין אינם זהים, ובכל זאת הזהירות מחייבת שלא תיגע עם היבלת הוירלית, לשום איזור בריא לא שלך ולא של אחרים. טיפול פוטודינמי יכול לרפא יבלות, ב2-3 טיפולים בלבד, ואתה מוזמן לייעוץ ללא תשלום במרפאתי, 0523695777

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור