פפילומה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/09/2023 | 13:01 | מאת: יעל

היי לבן זןגי התגלו קונדילמות הוציא אותם בלייזר מלפני שנתיים עוד אחת קטנה שפסחו עליה הוציא לפני מעל חצי שנה הוא נקי ןהם לא חזרו אני יצאתי שלילית לוירוס. מאז ( כבר שנתיים)פוחדת לקיים יחסים והוא כבר מתחיל ללחוץ לי אין אומץ. האם אני יכולה להיות בטוחה שהוירוס כבר לא בגופו? שאלה שנייה במידה ואני מבצעת בו מין אוראלי ועל האיבר שלו יש קונדום הפה שלי לא נוגע במגע ישיר איתו אלא רק בקונדום במצב זה ) כל עוד כמובן הקונדום לא נקרע) אני בטוחה?

רק נגעים פעילים מדביקים. אם את לא נוגעת בקונדילומות עצמן את בטוחה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור