גירודים בעילית העור בידים וברגלים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/09/2023 | 13:01 | מאת: דוד

אני סובל מגירודים קשים בידים מהמרפק למטה וברגלים מהברך למטה . מגרד עד קילוף העור ודימום . זה מקל את הרגשת הגירוד לזמן קצר. השתמשתי בכל מיני משחות , קלמין , סבוסל שיאה , אלוברה , נרידרם ותרופות , פקסופנדין ועשיתי 24 טיפולים פוטוטרפיה .אין כל שיפור . בעיות העור נמשכות הרבה שנים , בהתחלה בעונות מעבר , עכשיו כל הזמן , מתחזקות בערבים . ביקרתי במרפאת עור . אודה לך על התיחסת שלך לצרות הללו . דוד שטרקס -כפר תבור .

זו בעיה מורכבת שאינה ניתנת לפיתרון במחשב. ממליצה לעשות בירור אלרגיה ורגישות, במרפאה שמתמחה בדלקות עור ממגע, אולי שם יצליחו לעזור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור