ריטנול מתחת לעיניים*

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/08/2023 | 08:16 | מאת: נור

השתמשתי בסרום ריטנול לפנים ( ריכוז גבוה) גם מתחת לעיניים רק ליומיים, ולעור הייתה אדמומיות ויובש נוראי ,אחרי מריחת ויזלין וקרמי לחות העור נהיה יותר רגוע אבל נשארו לי קמטים ( קווים חלשים) מתחת לעיניים , זה נזק בלתי הפיך ? איך אפשר להיפטר מזה?יש מצב שהקווים יישארו? יכול להיות נזק כזה משימוש של יומיים בלבד?

זה לא נזק לתמיד. הפסיקי את הסרום שהזיק לך, ותוך מספר ימים יבריא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור