ראקוטן ושקעים בעיניים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/07/2023 | 20:16 | מאת: ראקוטן ושקעים בעיניים

אני לוקחת ראקוטן וניהיו לי שקעים עצומים בעיניים זה משהו שבחיים לא היה לי זה מדאיג אותי בטירוף ואני מפחדת שזה יישאר לנצח האם ראקוטן יכול לגרום לזה? וזה יעבור?

רואקוטן יכול לגרום לשלל תופעות לואי, ולא כולן חולפות בתום הטיפול. אם בכלל השקעים בגלל הרואקוטן, חישבי אם הטיפול שווה את הסיכון.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור