ראקוטן ושימוש בחומצות וחומרים פעילים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/07/2023 | 23:08 | מאת: אנונימית

לקחתי ראקוטן במשך 5 וחצי חודשים 5 ימים אחרי שסיימתי לקחת שמתי על הפנים מסכה וסרום כזה עם חומצות כי שכחתי שעדיין אסור ושמתי לב שניהיו לי שקעים כאלה בעיניים ובצדדים של האף :( זה ממש ממש מכניס אותי לדיכאון אני לא יכולה להסתכל על עצמי במראה רציתי לשאול האם זה משהו שיעבור ואני אחזור לעצמי או שזה נזק בלתי הפיך ואני אשאר ככה לתמיד והאם בכלל יש קשר בין זה לבין הראקוטן

יכולים להיות נזקים בטיפולי עור לאחר רואקוטן, ןרק כשיעבור זמן תדעי אם הבריא לגמרי. למזלך לרוב זה מסתדר. בחצי שנה הקרובה המנעי מטיפולי פנים, חומרים פעילים, ומשיזוף.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור