פצע תת עורי נודולה או ציסטה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/06/2023 | 00:50 | מאת: מימה

היי התפתח לי כנראה פצע מתחת לעור באיזור מביך של רקמת העור שעוטפת את הדגדגן. בהתחלה האיזור כאב בלי סימנים על העור , אחכ ראיתי שנוצר מן פצעון עם קצת ראש מוגלה לבנה שיצאה לבד תוך כמה ימים, אבל הפצע לא נרפא עדיין ונוצר מן גוש כדורי (קוטר חצי ס"מ) אולי נודולה או ציסטה, לא יודעת יודעת להגיד מה זה בדיוק. קצת כואב למגע אבל לא מפריע, בנתיים עבר שבוע ולא נראה שזה נעלם או השתנה. האם חשוב להבדק אצל רופא או שמספיק פשוט לחכות עד שהנגע התת עורי הזה יתרפא לבד?

אם משתפר כל יום, אז אפשר לחכות שבועיים שיעבור לבד. אם זה לא משתפר, חשוב להבדק אצל רופאת נשים בהקדם

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור