שלום................

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/06/2023 | 22:32 | מאת: שלום..

" שלום הייתי אצל רופא עור שצרב לי 3 נקודות שטוחות עם מחט חשמלית ראיתי שהוא חיבר מידה/ראש, היה לו על השולחן כמה גדלים ולא ראיתי שהוא חיטא אותה , האם אפשר להדבק על ידיי זה באיידס או שכבר שהוא מפעיל את המחט זה צורב במחט את כל הנגיפים מהזרם החשמלי? כי לפי מה שהבנתי המחט צורבת והורגת את התאים תודה רבה

מחטים חשמליות אמורות להיות אחת משתיים: או חד פעמיות- מחט אחת לטיפול אחד- ואחר כך זורקים לפח, או רב פעמיות שעברו עיקור סטריליזציה במכשיר מיוחד. אני לא יודעת אם כל הנגיפים נהרסים מהזרם החשמלי, ובאופן אישי לא סומכת על סמוך, אלא מקפידה על הכללים

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור