ריקוטאןןןןןןןןןןןןןןןן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/05/2023 | 22:19 | מאת: ריקוטאן

לקחתי ריקוטאן 40 מ״ג חצי שנה, נכנסתי לדיכאון קשוח קצת , מרגע ההפסקה של הכדור מתי ארגיש טוב ואחזור להיות איך שהייתי? , מתי אוכל לעשות לייזר,ולהכנס למכונת שיזוף?

דיכאון זה מחלה מסוכנת, וכדאי שתהיה/י במעקב פסיכיאטרי לפחות עד השיפור. התרופה מתפנה מהגוף אחרי חצי שנה, אבל אחרי חודשיים הכמות שלה בגוף מינימלית, ויכול להיות שכבר אז יחלפו הרגישויות, והבעיות. בשורות טובות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור