סיימתי רוקוטן ואחרי חודשיים נכנסתי להריון.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/05/2023 | 20:29 | מאת: מאיוש

היי . אני כיום שבוע 37+2 שמתי לה השבוע שנכנסתי להריון חודשיים אחרי שהפסקתי רוקוטן (הפסקתי ב9.6 ומחזור אחרון ב21.8) יש סיבה לדאגה? חלק אומרים שאפשר להיכנס חודש אחרי שמפסיקים וחלק אומרים חצי שנה... תודה

עכשיו מאוחר מדי לדאוג. אם כל הבדיקות המערכתיות היו טובות, אולי לא נגרם שום נזק בכלל. עובדה שההריון נמשך והיה תקין. שתהיה לידה טובה ומוצלחת במזל טוב.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור