פצעים אדומים באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/04/2023 | 22:39 | מאת: תמר

יש לי פצעים /יבלות אדומות קטנות באצבעות הידים שחולפות וחוזרות ומשאירות צלקת קטנה על האצבע. הפצע הוא אדום וכואב ומופיע בכמה אצבעות ובמקומות שונים. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה מראש 🙏🏻

בשביל לדעת במה מדובר צריך בדיקת רופא, בזמן שהפצע והיבלת פעיל! אחרי שהתרפא ונשארה רק צלקת כבר אי אפשר לדעת מה קרה. בשביל לקבל רופא עור בזמן אמת, כדאי שתפעילי את הביטוח המשלים של קופת חולים ותפני פרטי, כי עד שתקבלי תור רגיל יעברו שבועות וכשהיבלת תבריא כבר אין מה לבדוק.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור