הסרת נקודת חן קטנה ושטוחה (לא שומה)

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/04/2023 | 17:01 | מאת: נועה

היי, רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שרופא עור בקופת החולים יכול להסיר נקודת חן קטנה ושטוחה (לא שומה) מסיבה אסתטית בלבד מהפנים. אשמח לדעת על האפשרויות והאם יכולה להשאיר צלקת או משהו כזה לאחר הליך כזה?

לרוב לא מסירים בקופות החולים נקודות חן מסיבות אסתטיות בלבד. את יכולה לפנות לרופא ולנסות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור