גרוי בעור של פי הטבעת ברקטום

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/04/2023 | 19:38 | מאת: דנה

שלום לדר סובלת מגרוי אודם דרמטיטיס ברקטום ומסביבו העור אדום וצורב גם . משחת דרמקומבין לא עוזרת וגם משחת בטקורטן לא עוזרת מה ניתן לעשות איך לטפל היציאות והגזים מגרים את המקום גם יש בעיות עיכול צריכה לקחת משלשלים בשל עצירות קשה גם זה מגרה העור תודה מראש

מומלץ לפנות לרופא עור, וגם לרופא פרוקטולוג לאבחון וטיפול. אם זה לא יתרפא תוך חודשים בודדים, אולי יעשו לך ביופסיה.

22/04/2023 | 10:32 | מאת: דנה

שלום לדר הייתי אצל פרוקטולוגים 2 אמרו דרמטיטיס אחד אמר צניחת רקטום ואחד אמר פיסורה בכל מקרה יש צריבה מאוד חזקה כל הזמן לא יכולה לצאת מהבית רק בישיבה לא צורב לא יודעת מה לעשות ? לא מעונינת לגשת למיון אף משחה לא עוזרת מעניין שבישיבה פחות צורב בדרך כלל

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור