עקיצה שלא עוברת כבר כמעט שנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/03/2023 | 07:10 | מאת: ריקוש

בחודש יולי רכבתי בשטח והרגשתי שעקץ אותי משהו במהלך הרכיבה בשוק של הרגל כמובן זה גירד לי וחשבתי שעקץ אותי יתוש אך העיקצה הזאת היתה מוזרה כי גירדה לי קרוב לחצי שנה לסירוגין יש ימים שגירד יותר ויש ימים שבכלל לא במיוחד היה מגרד אחרי מקלחת חמה וכן היה באיזור העיקה במישוש כמו גוש קשה הלכתי לרופא עור שנתן לי משחת בטאקורטן G לשבוע ואמר אם לא יעבור ללכת לכירורג פלסטיקה לעשות ביופסיה אך שמרחתי עברו כל הגירודים אך נישאר סימן של העיקצה חשבתי מרוב שגירדתי חצי שנה נשארה צלקת וכן במשך 4 חודשים לא גירד ולא הציק ופתאום מלפני יומיים שוב אותו תסריט של גרד טיפה אודם וכן הרגשה של גוש קשה במקום העקיצה מה זה יכול להיות? התחלתי שוב עם בטאקורטן G ושוב יש שיפור משמעותי אין גרד והעיקצה מתחילה להשתפר השאלה מה צריכה לעשות התור לכירורג רק עוד חודשיים כבר עד אז יעבור אבל מה יקרה אם שוב יתחיל בהמשך? אני ממש חסרת אונים בחיים לא קרה לי דבר כזה

ממליצה לפנות לרופא משפחה ולקבל, אם הוא יסכים איתי, טיפול אנטיביוטי למשך כשבועיים,ברצף. נשמע כאילו נשאר זיהום קטן שאף פעם לא הבריא לגמרי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור