שלום, מה התסמינים של הזאבת מה ההבדל בינם לבין אורטקריה, יש לציין שאין לי...

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/03/2023 | 01:25 | מאת: R

רציתי לדעת מה ההבדל בין אורטקריה לבין זאבת? מה התסמינים? אובחנתי עם תסמיני אורטקריה אבל אני חושבת שזה לא יש לציין שאני סובלת מזה מעל ל5 שנים טופלתי בתרופות לשווא פריחה בעור, דלקת מפרקים, יובש עיניים, פריחה בקרקפת בעיות בכניסה להריון ועוד

אלו שאלות רציניות, שרק רופא מקצועי יכול וצריך לענות עליהם. המומחים למחלות שציינת הם רופאים רואמטולוגים. הם יעשו לך רשימת בדיקות מעבדה, ואחריהם יהיו לכם תשובות מלומדות. אם זה דחוף לך, פני באופן פרטי לרומטולוג/ית שתבחרי ואם יש לך ביטוח מושלם מגיע לך ייעוצים כאלו על חשבונם.

וחשוב מאד! שהרואמטולוגים לפעמים יפתרו לך גם את הבעיות של כניסה להריון.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור