אפודיקס למריחה בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/02/2023 | 11:17 | מאת: ניקי

הי, קיבלתי למרוח על הפנים אפודקיס לחודש וחצי אחרי שבועיים הרגשתי שהפנים שלי בוערות והרופא אמר לי לסיים 3 שבועות מריחה ואז לשים חומר אחר מרגיע. אני 10 ימים אחרי הטיפול ועדין הפנים שלי אדומות ומקולופות....עידן אני לא רואה שיפור . מתי האדממיות תיעלם? דואגת שזה ישאר לעוד הרבה זמן

התגובה לאפודקס, וגם הזמן עד שהיא עוברת אישית. אני ממליצה לגשת לבדיקה של הרופא שטיפול בך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור