חנקן נוזלי או לייזר, מה ההבדל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/02/2023 | 02:41 | מאת: זוהר

יבלת שאובחנה ע'י רופא עור כפגם אסתטי בלבד. נמצאת קרוב לעפעף תחתון. במה עדיף להסיר, חנקן נוזלי או לייזר??. כשמטרידה השאלה מה בטיחותי יותר לעין??! , וכיצד מגינים בעת הטיפול בכל אחת מהשיטות על העין מפגיעה?

לא משנה באיזה שיטה מסירים, צריך לשמור מרחק מהעין, ולכסות אותה במגן מתאים. רופא מיומן ומקצועי חיב לדעת להגן על העין, ואם אתה בכל זאת חושש, פנה לרופא עיניים שיעשה את ההסרה של היבלת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור