אדמומיות בצידי האף......

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

31/01/2023 | 18:01 | מאת: עופר

היי דוקטור אני סובל מזה כשלושה שבועות באדמומיות בצידי האף ללא מוגלה וללא קילופים הלכתי לרופא עור איבחן סבוריאה רשם לי אפלומיצין למשך 5 ימים שלא עזר בכלל היום החליפו לי לטבעקוטן פעמיים ביום לשבוע האם הטיפול הזה מתאים? אשמח להמלצה למשחה שיכולה להועיל

סבוראיק דרמטיטיס (סבוריאה) זו בעיה מתמשכת, שיכולה להחמיר בעונות מסוימות. המשחות שנרשמו לך מקובלות אבל יכולות לעזור רק באופן זמני. אם תרצה לקבל מידע על טיפול פוטודינמי שמשפיע לטוח יותר רחוק, אתה מוזמן לייעוץ ללא תשלום במרפאתי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור