הרפס שפתיים העליונות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/01/2023 | 00:36 | מאת: קרוליין

השבוע חטפת הרפס בשפתיים העליונות יומיים אחרי אני רואה עדיין עוד הרפס מספר 2 ליד הראשון שיצא עכשיו התחלתי למרוח זובירקס אמא של גם קנתה רשום שאפילו שעברו 5 ימים ואין עדיין שיפפור או החלמה צריך להמשיך למרוח עוד זובריקס איך יכול להיות שהשלפוחיות כבר התביישו אז מה הקצוצים שאני מרגישה עדיין בשפתיים ?

29/01/2023 | 00:40 | מאת: קרוליין

חטפתי

זה רגיל, העיקצוצים נמשכים אחרי שהשלפוחית התיבשה.

זה רגיל, העקצוץ נמשך אחרי שהשלפוחית מתיבשת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור