קרטוזות בצוואר מגרדות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/01/2023 | 21:09 | מאת: זיו

ד״ר שלום יש לי הרבה נקודות בצוואר, בחזה, בבטן ובגב רופא עור אבחן אוצם כקרטוזות שאינן מסוכנות וטען שאמנם זה מתרבה אך מדובר בהפרעה אסתטית בלבד שאם ארצה להסיר אצטרך לעשות זאת באופן פרטי. לא אכפת לי להשאיר אותן בגוף אבל באזור הצוואר הן מגרדות ומציקות לי בייחוד אם אני שמה שרשרת וזה ממש הפרעה תפקודית. השאלה שלי האם אין משחה שרופא יכול לתת לי על מנת להסיר אותם מהצוואר. מה אני אמורה לעשות אם אין לי כסף להוציא אותם באופן פרטי? אני אמורה להמשיך לסבול מהן? אשמח לעזרתך אני ממש מיואשת תודה רבה רבה זיו

גשי לכירורג פלסטי בקופת חולים, ואולי הוא יוריד לך את הנקודות שמגרדות ומשתפשפות בשרשרת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור