בעיית אקנה בפנים בעיקר בסנטר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/01/2023 | 13:35 | מאת: רחל

שלום, אני בת 27 ויש לי אקנה דלקתית בפנים, לפעמים האקנה חזקה ולפעמים קלה יוצא 3-4 פצעים דלקתיים. ולפני כמה חודשים גילו שיש לי סרטן בלוטת התריס אבל כל בדיקות הדם תקינות ותפקוד הבלוטה תקין ועשיתי בדיקת הרמונים והכל גם תקין, אני עושה טיפולים אצל קוסמטיקאית כבר 6 חודשים והאקנה לא נעלמת!! אני מתוסכלת ובדיכאון מהאקנה שבוע שעבר עברתי ניתוח לכריתת בלוטת התריס האם יש קשר בין סרטן בלוטת התריס לבין הופעת האקנה? האם עכשיו אחרי כריתת בלוטת התריס האקנה תעלם? אם לא מה אני יכולה לעשות כדי לטפל באקנה? בעבר לקחתי פעמיים רואקוטן ..

היי יקרה, בריאות איתנה במהרה והחלמה מלאה מהגידול בבלוטת התריס, זה הרבה יותר רציני מאקנה.. יש קשר חזק בין הפרעות בבלוטת התריס ואקנה, ואולי עכשיו האקנה תעלם. המתיני מספר חודשים בסבלנות, כי זה הזמן שיכול לקחת. בהמשך אם בכלל עוד ישארו פצעים, את מוזמנת לייעוץ בחינם במרפאתי, ונבדוק אם מתאים לך טיפול פוטודינמי, שהוא להבנתי הטיפול הכי טוב שיש לאקנה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור