אלפוצייה אראטה מוקדים חוזרים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/01/2023 | 08:19 | מאת: יעקב

דוקטור שלום רב אני אב לבת 24 לפני כשנה וחצי בדיוק יצאו שלושה מוקדים - ניסינו משחות והגענו לדרמווט תמיסה עם קשר או בלי קשר שלושת החורים נסגרו לדעתי אחרי 6 /7 חודשים לפני כארבעה חודשים החל חור קטן להתוות ולקח לו ארבעה חודשים לערך להגיע לקוטר של 2.7 סמ -בצד ימין מעל האוזן התחלתי היום טיפול דרמווט תמיסה ( היא לא רצתה לפני כן ) זה גם לא מפריע לה כל כך שאלתי א. האם הגיל וזה שזה חוזר מאותת שהבעיה הזו לא תחמיר חלילה לכדי אוניברסליס ושוב נכנס למעגל של חור שני חורים נסתם וחזור חלילה ? ב. האם זהו הטיפול הנכון לדעתך או אפשר משהו אחר כל מידע שתתני יקל ותודה לך

אם דרמווט עזר פעם הקודמת, כדאי לנסות איתו גם הפעם. לא לכולם עוזר אותו טיפול, אם בכלל. אלופציה נרחבת מאד נדירה! אם יש לכם ביטוח מושלם, מומלץ להפעיל אותו לטובת ייעוץ רופא עור, שיבדוק אתכם ויסביר לכם מה הפרוגנוזה האפשרית לביתכם באופן אישי. זה יוריד את מקדם החרדה, ולחץ רק מזיק למחלות עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור