גירוד במפשעה ובאשכים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/01/2023 | 10:32 | מאת: יניב

היי מזה 4 חדשים גירוד השתמשתי ב3 סוגי משחות פעמיים ביום למשך שבועיים והייתי אצל רופא עור ולא עזר אין סימנים לפעמים יש אודם אבל נעלם מהר. הגירוד חזק יותר בלילה.. מה השלב הבא מה את ממליצה? תודה

נשמע שאתה סובל מכינמת הבושת. חפש כינים זעירות מילימטר או פחות בבסיס השערות, ובעזרת זכוכית מגדלת. את השמפו התרופתי נגד כנימת הבושת, עם דף הוראות, רוכשים בבית מרקחת.

19/01/2023 | 15:34 | מאת: יניב

תודה על התשובה.. הלכתי לסופרפרם אין להם, נתנו לי שמפו מחברת מורז על בסיס צמח הפוליגונום מכווה שזה יעזור

08/04/2024 | 21:26 | מאת: סובל גם

עזר לך? סוגל מבעיה דומה?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור