הורדת יבלת ליד האף על הלחי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/01/2023 | 13:22 | מאת: אנפר

שלום דר שרייבר הורדתי אצל רופא עור יבלת בחנקן נוזלי על הלחי ליד אמצע האף על ידי קיסם ולא בהתזה. האם אין בכך סיכון לפגיעה בעין מאדי החנקן? לא נתבקשתי לשים משקפי מגן או לעצום עיניים, ואני חוששת מפגיעה בעין אפילו פגיעה עתידית בקרנית, כי ראיתי אדים באוויר.(מציינת שהעין לא צרבה בכלל) אודה על תגובתך

לפי מה שכתבת לא היתה שום פגיעה בעין בכלל

11/01/2023 | 20:38 | מאת: אנפר

תודה על מענה מהיר. מעריכה מאוד. כי חששתי שכמו שיש כוויה על היבלת האדים עלולים לעשות כוויה בקרנית. הרגעת אותי. תודה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור