אפודיקס לנגעים וכתמים אדומים בפנים . אופן שימוש .

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/01/2023 | 21:23 | מאת: דנה

האם מורחים רק פעם ביום על כל נגע בנפרד ?כך נעשה עד כה 8 ימים . האם אפשר להפסיק למרוח ולחזור למרוח אחרי יום או כמה ימים ? האם מניחים או מורחים את המשחה - או שיש להחדיר בשפשוף חזק כדי שיספג ? בתוך כמה זמן מופיעים פצעים כשמופיעים ? האם יש השפעה על דלקת פרקים בזמן השימוש ?

מורחים אפודקס לפי המלצת הרופא שרשם לך את התרופה ולפי הפרוטוקול שהוא משתמש וחושב שמתאים לך. כאשר את מורחת מעט ממוקד על הנגעים, כמות החומר שנספגת מהעור לתוך הגוף מינימלית אם בכלל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור