שמוש ב enstilor לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/12/2022 | 14:41 | מאת: חנוך

שלום, התחלתי להשתמש בתרופה זאת בגלל פסוריאזיס במרפקים. יש לי מעט קילוף עור בעטרה באבר המין. האם מתאים להשתמש בתרופה? תודה

enstilar מיועדת לאיזורי עור עם פסוריאזיס בכלל הגוף, ולא רק במרפק. יחד עם זה, מומלץ להראות את הנגע החדש בעטרה לאבחון רופא העור שלך, ולא להתחיל טיפול על דעת עצמך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור