הרתחת מגבות ותחתונים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/12/2022 | 20:40 | מאת: דני

שלום . גילו לי קונדילומה עברתי הסרה במחט חשמלית. האם עליי להרתיח מגבות ותחתונים? חושש שאולי זה ידביק בני משפחה תודה!

קונדילומה עוברת ביחסי מין ולא בארוחת צהריים עם בני משפחה, וזה מחדד ממה צריך להמנע, לפחות עד שהפצע יבריא. אל תחלוק מגבות ותחתונים עם בני משפחה ומכרים. עוד מספר שבועות לך לביקורת אצל הרופא שהסיר את הקונדילומה. אם העור יהיה נקי, וכבר אין קונדילומות, תוכל לחזור להתנהל כרגיל.

20/12/2022 | 13:10 | מאת: דני

תודה על התשובה. התכוונתי האם עליי להרתיח את המגבות והתחתונים לפני שאני מכבס אותם? האם הוירוס עלול להשאר לאחר כביסה?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור