סרחי עור באזור המפשעה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/12/2022 | 04:32 | מאת: אילנית

שלום ד"ר אני כבר בטיפול השישי שאני שורפת את הסרחי עור שיצאו לי באזור המפשעה, אני גרה בוגאס טהמטפלת פה אמרה לי שמתישהו זה אמור לא לחזור יותר, אבל כל חודש זה שוב מופיע, כמה פעמים עוד אצטרך לשרוף את זה כדי שלא יחזור? כבר לקחו דגימה זה לא מסוכן , אבל זה ממש מכוער ולא יכולה עכשיו לשרוף את הדברים האלה כל חודש למשך כל החיים.. וזה נכון שאם אני מגלחת באזור ופוצעת את עצמי שם זה יכול יותר להתפשט?

בלי לבדוק אותך, התשובה שלי חלקית ובערבון מוגבל. אחרי שמספר פעמים לא הצלחת להיפטר מסרחי העור, הגיע הזמן להחליף מטפלת. מומלץ לפנות לטיפול של רופא/ה עור או רופא אסתטיקה טוב/ה עם המלצות ממכרים, ואני חושבת שתוכלי להיפטר מסרחי העור אחת ולתמיד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור