שאלה דחופה אני בחרדות בגלל זה בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/12/2022 | 21:38 | מאת: Linoy

הרופאת עור אמרה לי שאחרי 24 שעות להרטיב בסבון ומים בעדינות ולהתחיל פוסידין לעשרה ימים ולכסות בתחבושת עדינה ! את אומרת שנגרם לי נזק כי לא חיכיתי 48 שעות והרטבתי אבל רופאת העור שביצעה לי את ההליך אמרה 24 שעות לא להרטיב ולא 48

לינוי יקרה. לא אמרתי שנגרם לך נזק! לכל רופאה הוראות משלה ומומלץ לכבד את הרופאים שלך, אלא אם אינך מרוצה.. אמרת שאת בחרדה, ואת צודקת באבחנה, כי התגובות והכתיבה שלך מבטאות חרדה. את לחוצה ומלחיצה. הטיפול בזה חשוב הרבה יותר מנקודה קטנה בעור, ואף רופאה אסתטית או רופאת עור לא יכולה לעזור בענין. מומלץ לפנות לפסיכולוגית טובה, עם המלצות ממכרים, שתעזור לך, והחיים שלך ישתפרו המון! חנוכה שמח

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור