טיפול פוטודינמי לגידול מסוג BCC

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/12/2022 | 10:05 | מאת: אלימלך

אימי בת 97 גילו גידול BCC שאובחן ע י פלסטיקאי שהמליץ על ניתוח בשיטת מוס אבל מפאת גילה ומצבה (דימנטית) חיפשנו פתרונות אחרים פחות דרסטיים מבחינת כאבים תפרים ומשך ההחלמה .שלתנו האם הטיפול שאת מתמחה בו מתאים נ.ב. קיבלנו את שמך מהרב רגובה תודה מראש אלימלך רטמן

שלום וברכה לרוב הגידולים מסוג BCC טיפול פוטודינמי מתאים. לגבי אמך, לא רציני לענות, כי לא בדקתי ולא ראיתי. תרצה בשלב ראשון לשלוח לי תמונה של הגידול, או ישר לבוא למרפאתי לבדיקה, ללא עלות, של אמך? בברכה, ד"ר סמדר שרייבר

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור