שאלה קטנטנה ברשותך בבקשה 🙏🙏

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/12/2022 | 15:51 | מאת: Linoy

אחרי כמה זמן שומה צומחת חזרה כשמסירים אותה עם מחט חשמלית בלבד ללא תפרים ? והאם היא חוזרת להיות בידיוק כפי שהיתה ? השומה לא רפואית אלא אסתטית !

כפי שכתבת כשמסירים שומה עם מחט חשמלית, היא יכולה לא לחזור או לפעמים לגדול שנית. גם אחרי כמה זמן זה יקרה, ענין אישי ולא צפוי מראש.

12/12/2022 | 21:32 | מאת: Linoy

לא הגיוני בעליל שאחרי חודש חודשיים השומות חוזרות את טועה לדעתי

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור