יש לי התחלת מפרצים נסיגה, ופניתי לחברות להשתלת עור בטורקיה, הטיפול גם

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/12/2022 | 06:03 | מאת: דורון

יש לי התחלת מפרצים נסיגה, ופניתי לחברות להשתלת עור בטורקיה, הטיפול גם כרוך בלקיחת ויטמינים לשנה אחרי זה, האם מומלץ לעשות השתלת עור?

לא הבנתי את השאלה. בכלל אין טיפול בקרחת על ידי השתלת עור, אלא לפעמים משתילים שיער. ההחלטה איך לטפל ומה לעשות היא אישית, והמטופל צריך לקחת אחריות עליה. רוב המטופלים בהשתלת שיער מרוצים, אבל יש גם כאלו שאינם מרוצים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור